dimarts, 20 de novembre de 2018


UN NOU CURS A RÀDIO ROCAGROSSA!

Per fi!!!! i mireu que ens a costat molt i molt... però ja tenim la graella dels programes d'aquest quadrimestre a punt... i no és poca cosa!

Aquest any tenim cinc nous programes, cada un, tracta diferents temes, tots ells interessants i entretinguts: música, entrevistes, noticies, esport...


El primer programa es diu: "Tot Rodó" (encara en preparació) que el presenta l'Angie, en Lucas i en Pedro. Aquest parla d'esports a partir d'entrevistes.

També presentem "Ràdio Esport Món": En Aquest espai parlen d'esports, però de manera molt variada... i el presenten en Yaco, l'Achraf i l'Ángel. Hi trobareu algunes curiositats...

El següent es diu "Roca Ràdio" i el presenten en Víctor, en Miron i en Raul. Parlen de noticies, música, entrevistes … baja... un programa de varietats!

El quart s'anomena "Gent del Roca" (també en preparació), està composat per en Sebi , en Martyn i en Manuel. Aquí entrevisten a gent de l'institut amb diferents llocs de procedència.

I finalment "Diver Ràdio" on l'Elena, la Georgina i en John Medrano parlen de música, literatura, cinema i noticies variades.

I fins aquí els 5 programes per a la graella de Ràdio Rocagrossa d'aquest primer quadrimestre del curs 2018-2019!

Surfegeu les ones amb nosaltres i recordeu.. Ràdio Rocagrossa us deixarà l'orella grossa!!!!

Text: Elena Delgado, John Medrano i Georgina gonzalo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada