dimarts, 9 d’abril de 2019

JA ESTÀ AQUÍ EL SEGON QUADRIMESTRE DE
RÀDIO ROCAGROSSA!Hey! Què tal? Ja estem al segon quadrimestre de Ràdio Rocagrossa i com cada quadrimestre hem de presentar els nous programes, no creieu? Vinga, som-hi!

El primer programa es diu “Roca Gamer” i el componen en Jiaming Liu, en Marc Albert i en Marc González i ells us expliquen uns temes relacionats sobre el món dels vídeo jocs.

El segon programa és “Ràdio KLK”. I són: Sunal Singh, Hamidu Nyagateh, Luís Valverde i Luís González i ells ens parlen de la seva vida personal, que fan al seu temps lliure, els seus passatemps preferits... Per saber-hi més sobre ells escolteu-los!

També hi està Anònims”, que anònims anònims no són perquè els locutors són l’Anastasia Riabokon, en Jordi Orri, la Fatou Cessay i l’Ainhoa Morales. Ells fan entrevistes a tothom, no importa qui sigui.

Seguidament tenim “Els Infiltrats”. Aquests infiltrats són ni més ni menys que en Pau Lacasta, en Víctor Peñalver i l’Adam Abaida i ells ens parlen de la seva vida personal i també ens fan unes quantes entrevistes.

Per últim hi ha “Ràdio Top!” on la Jeniffer Durduc, la Hitaishi Thawani i la Bisma Imran ens parlaran sobre el món d’Internet en general.

I aquí acabem amb els cinc nous programes del nou quadrimestre de Ràdio Rocagrossa, esperem que us agradi!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada